Työ sujuvaksi monikielisessä työympäristössä-kurssi 20.-21.11.2021

6.10.2021

Paikka: Original Sokos Hotel Vantaa Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

Tässä viikonlopputapahtumassa monikielisillä työpaikoilla työskentelevät jäsenet ja luottamushenkilöt saavat uusia näkökulmia työpaikan kehittämiseen. Työpajakokonaisuus sisältää useita vaihtoehtoisia työpajoja. Työpajoissa käsitellään mm. ennakkoluuloja ja niiden purkamista, sovittelua, rooleja ja vastuita työpaikalla ja selkokieltä. Jokainen voi valita viikonlopun aikana kolme itselleen sopivaa työpajaa.
Tapahtumassa osallistujat oppivat parantamaan työn sujuvuutta ja vuorovaikutusta monikielisessä työyhteisössä, pukemaan sanoiksi kirjoittamattomia sääntöjä ja olettamuksia, vuorovaikuttamaan rakentavasti ja sovittelevasti ottamaan rakentavasti puheeksi vaikeaksi koettuja tilanteita. Tilaisuus on Palvelualojen Ammattiliiton (PAM) ja Teollisuusliiton jäsenille. Osallistuminen on maksuton.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.tsl.fi/sujuvamonikieli